Bestuurder (90) die tegen verlichtingspaal rijdt zwaargewond

De Kopstraat in Schoten (illustratiebeeld).
Google Streetview De Kopstraat in Schoten (illustratiebeeld).
Een negentigjarige bestuurder uit Schoten raakte maandagavond om een nog onbekende reden de controle over zijn stuur kwijt in de Kopstraat in Schoten. Hij kwam tegen een verlichtingspaal terecht. De hulpdiensten zijn ter plaatse om de man te reanimeren. Hij zou er erg aan toe zijn.

“Het slachtoffer week om een nog onbekende reden van de baan en kwam tegen een verlichtingspaal terecht”, klinkt het bij de lokale politiezone Schoten. “Buurtbewoners verwittigden de hulpdiensten en hielpen de man mee uit zijn wagen. Hij wordt ter plekke verzorgd. De oorzaak van het ongeval wordt onderzocht.”

De man zou tegen een zeer lage snelheid tegen de paal gebotst zijn. Mogelijk werd hij onwel achter het stuur en week hij zo van de rijbaan af. Er werd een tent gevraagd om het zicht te onttrekken van het ongeval. De rijbaan is deels afgesloten met lichte verkeershinder tot gevolg.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.