Exclusief voor abonnees

“Twee weken in quarantaine gaan? Dat heb ik ervoor over”: Rani heeft haar Australische vriend al vijf maanden niet gezien, en dat worden er waarschijnlijk nog veel meer

Rani De Vadder (21) heeft haar lief in Australië al vijf maanden niet meer gezien. Alleen via FaceTime hebben ze nog contact.
Klaas De Scheirder Rani De Vadder (21) heeft haar lief in Australië al vijf maanden niet meer gezien. Alleen via FaceTime hebben ze nog contact.
Nu de coronamaatregelen in ons land stilaan versoepelen en we onze vrienden en familie al eens mogen vastpakken, pikt het gemis bij Rani De Vadder (21) uit Schoten extra hard. Ze is al drie jaar samen met een twintiger uit Australië, en het ziet er niet naar uit dat ze elkaar snel weer zullen zien. Normaal gezien zat ze nu bij hem, aan de andere kant van de wereld, maar hun langeafstandsrelatie wordt door de coronacrisis extra hard op de proef gesteld. En daar is volgens Rani weinig begrip voor: “‘Waarom zoek je het dan zo ver?’ is een opmerking die ik geregeld krijg”, aldus Rani.

Je hebt 20% van dit artikel gelezen