Verkeerslichten aan Hoogmolenbrug worden beter afgesteld

De Vlaamse Waterweg nv

Het Agentschap Wegen en Verkeer gaat op woensdag 28 augustus de verkeerslichten op het kruispunt van de Merksemsebaan en de Deurnesteenweg en de Bisschopenhoflaan beter afstellen. De voorbije maanden was er meermaals kritiek op de afstelling van de verkeerslichten. Door de aanpassingen zouden de files aan de lichten moeten verminderen.

Concreet zal het verkeer dat van de Hoogmolenbrug komt en linksaf wil slaan richting Wijnegem afzonderlijk groen licht krijgen. De tijd dat de lichten op groen staan voor de verschillende taken van het kruispunt zal ook evenwichtiger verdeeld worden. Fietsers kunnen ook makkelijker in een keer oversteken op de Bisschoppenhoflaan richting Deurnesteenweg.
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Marc Haaren

    Ja, dat blijkt toch moeilijk voor die van wegen en verkeer, bijna overal waar ze de lichten vernieuwen is het geknoei na de vernieuwingen, misschien in NL eens op cursus gaan...?