Politie arresteert veroordeelde drugsdealer na ongeval in centrum van Schilde

Koen Moreau
Patrouilleploegen van de politiezone Voorkempen hebben dinsdagmorgen een man kunnen oppakken die geseind stond voor een bevel tot gevangenneming. De man werd onlangs veroordeeld tot drie jaar cel voor drugsfeiten, maar was zich niet gaan aangeven. In het centrum van Schilde veroorzaakte de man een ongeval waarna hij opgepakt kon worden.

Een patrouilleploeg merkte dinsdagmorgen een verdacht persoon op in een voorbijrijdend voertuig net voor het kruispunt van de Schoolstraat en de Turnhoutsebaan ter hoogte van lingeriezaak Finesse. De bestuurder had het duidelijk niet op die interventie begrepen en probeerde te vluchten. Ver geraakte de man echter niet, want ter hoogte van het kruispunt geraakt hij betrokken in een verkeersongeval met drie voertuigen. Er vielen geen gewonden.

“Maar de man probeerde daarna nog eens te vluchten, maar onze agenten hebben hebben hem kunnen arresteren”, vertelt Evelyn Tiebos van de politiezone Voorkempen. “De man bleek uiteindelijk geseind te staan voor een bevel tot gevangenneming. Na zijn verhoor werd hij overgebracht naar de gevangenis.” De man werd eerder veroordeeld tot een gevangenisstraf van drie jaar voor drugsfeiten.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.