Open Vld zet kersverse erevoorzitter Paul Gréant in de bloemetjes

Ere-voorzitter Paul Gréant (rechts) en zijn opvolger Kristof Droessaert (links).
Kristof Droessaert Ere-voorzitter Paul Gréant (rechts) en zijn opvolger Kristof Droessaert (links).
Op maandag 13 januari heeft de lokale afdeling van Open Vld in Schilde zijn ere-voorzitter Paul Gréant in de bloemetjes gezet. In oktober 2019 nam Kristof Droessaert de fakkel over. “We zijn enorm dankbaar voor alle steun en liefde die Paul en zijn vrouw Bie onze partij hebben gegeven”, zegt Droessaert.

Net als de meeste andere partijen organiseerde ook Open Vld Schilde een nieuwjaarsreceptie. Daarop werd trendwatcher Herman Konings uitgenodigd voor een gastlezing. Op die gelegenheid werd ook voormalig voorzitter Paul Gréant uitgewuifd met bloemen en andere geschenken. “Paul was een voorzitter die ons telkens verbond met inhoud, collegialiteit en teamspirit”, aldus zijn opvolger Droessaert. 

Vooruitblik

De partij wierp aan het begin van 2020 ook een blik op de toekomst. “Met de liberalen opnieuw mee aan het roer gaat onze gemeente opnieuw belangrijke beslissingen kunnen nemen om het groene karakter van onze mooie gemeente te beschermen en versterken, om te investeren in onze handelskernen en lokale economie, om onze schoolomgevingen veiliger te maken, om terug te investeren in sportinfrastructuur en aandacht te hebben voor onze inwoners die zorg nodig hebben”, verduidelijkt Open Vld-schepen Olivier Verhulst.

Gréant en zijn vrouw Bie werden op de nieuwjaarsreceptie in de bloemetjes gezet.
Kristof Droessaert Gréant en zijn vrouw Bie werden op de nieuwjaarsreceptie in de bloemetjes gezet.