Leerlingen Wonderwijzer zamelen met kraampjesverkoop 2.150 euro in voor De Warmste Week

De verkoop van onder meer snoepjes bracht 2.150 euro op.
Frank Jagers De verkoop van onder meer snoepjes bracht 2.150 euro op.
De leerlingen van basisschool Wonderwijzer zorgden vrijdagochtend voor een opbrengst van 2.150 euro voor De Warmste Week. De kinderen trakteerden ouders, grootouders en sympathisanten op belegde broodjes, snoepzakjes, soep, wafels en koekjes. De leerlingen mochten zelf kiezen aan welk goed doel ze de opbrengst van hun eigen kraampje zouden schenken.
Veer meer dan andere jaren namen de leerlingen zelf initiatief.
Frank Jagers Veer meer dan andere jaren namen de leerlingen zelf initiatief.

De Warmste Week streek deze week niet alleen neer in Kortrijk, maar ook in Schilde. Naar traditie nodigden kleuter- en basisschool Wonderwijzer ouders, grootouders en sympathisanten uit voor zijn ‘kerstbabelut’. De leerlingen zorgden voor allerhande lekkers. De opbrengst van de actie bracht 2.150 euro op. Daarnaast zamelde Wonderwijzer in het kader van De Warmste Week met zijn pastaverkoop tussen 13 november en 2 december 4.450 euro in voor Monnikenheide, een instelling voor mensen met een fysieke en mentale beperking. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.