Kameraden halen met snoepzakjesverkoop 4.198 euro op voor Zelfmoordlijn: “Steunberichten van onschatbare waarde”

De snoepzakjesverkoop leverde 4.198,53 euro op.
Ewoud Meeusen De snoepzakjesverkoop leverde 4.198,53 euro op.
Ook voor Charlie Grell (26) en zijn vrienden waren het weken van steun en solidariteit. Ter nagedachtenis van hun vriend Thomas, die vier jaar geleden uit het leven stapte, verkochten de voormalige speelpleinwerkers snoepzakjes ten voordele van de Zelfmoordlijn. Hun actie leverde maar liefst 4.198,53 euro op. 

De Warmste Week was wederom een recordeditie met een opbrengst van 17.518.153 euro dankzij 13.582 acties. Ook Charlie Grell (26) en zijn jeugdvrienden van de speelpleinwerking zetten een verkoopactie op touw. Dat deden ze ten voordele van de Zelfmoordlijn om hun jeugdvriend Thomas te herdenken. Hij beroofde zich op 21-jarige leeftijd vroegtijdig van het leven. 

Steun

De snoepzakjesverkoop overtrof alle verwachtingen: “We hadden de ambitie ongeveer 100 à 200 snoepzakjes te verkopen, maar van een succesvolle verkoop van 760 zakjes hebben we nooit durven dromen. We zijn enorm trots. Daarbovenop waren de talrijke steunberichten van onschatbare waarde voor ons”, zegt Charlie.

Denk je aan zelfmoord en heb je nood aan een gesprek, dan kan je terecht bij de Zelfmoordlijn op het nummer 1813 of via www.zelfmoord1813.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.