Geheimzinnige nachtdropping op 13 augustus

De gemeente en de heemkundige kring organiseren een geheimzinnige nachtdropping.
www.schilde.be De gemeente en de heemkundige kring organiseren een geheimzinnige nachtdropping.
De gemeente Schilde en de Heemkundige Kring Scilla organiseren op dinsdag 13 augustus een spookachtige nachtdropping voor iedereen die ouder is dan 16 jaar.

Deelnemers worden gedropt met het team op een geheime locatie. Daar start de zoektocht naar de finish op tijd. Duik mee in de donkere geschiedenis van Schilde terwijl je op verschillende posten opdrachten kunt doen om tijd te winnen. Wil je meer weten over deze spannende zoektocht? Helaas, daarover geeft de organisatie niets prijs. “Oh ja: een blinddoek voor onderweg hoef je niet mee te brengen, die hebben wij.” Het startpunt is ’t Parkske in de Eugeen Dierckxlaan. Starten kan tussen 21 uur en middernacht. Teams bestaan uit drie tot zes personen. Individueel inschrijven kan ook, maar dan bepaalt de organisatie de teams. Deelnemen kost 3 euro. Inschrijven kan via http://www.schilde.be
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.