Aquagym Training Club kan lessen dan toch blijven verderzetten in zwembad ‘t Ondiep

Het zwembad van Wijnegem.
Klaas De Scheirder Het zwembad van Wijnegem.
De Aquagym Training Club haalt opgelucht adem nu het gemeentebestuur van Wijnegem heeft beslist om het zwembad in Wijnegem toch nog enkele jaren open te houden. Dat betekent ook dat de club er lessen kan blijven geven. 

“Sinds januari 1992 verzorgen we al aquagymlessen”, zegt Tom Bresseleers. “Eerst in het zwembad in Schoten, maar daarna ook in Wijnegem. Enkele maanden geleden dachten we dat we onze activiteiten zouden moeten beëindigen wegens de geplande sluiting van het zwembad ’t Ondiep. De plannen zijn echter bijgestuurd en zo kunnen we gelukkig onze lessen blijven aanbieden.”

Op maandag 26 en woensdag 28 augustus geeft de club vrijblijvend enkele proeflessen. De avond start om 19.40 uur met een theoretische uitleg en nadien mag iedereen gratis een proefles in het water bijwonen. Geïnteresseerden kunnen zich melden bij Tom Bresseleers via aquagym@skynet.be of 0475 64 46 21.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.