‘s-Gravenwezel maakt zich op voor feestweekend

Een sfeerbeeld van een vorige editie.
Klaas De Scheirder Een sfeerbeeld van een vorige editie.
Het Dorpscomité ’s Gravenwezel organiseert dit opnieuw een heus feestweekend met op zaterdag de dorpsdag, zondag een wielerwedstrijd en uiteraard ook de kermis, die nog blijft staan tot 25 juni.

De aftrap voor het feestweekend wordt op 22 juni gegeven met de dorpsdag ‘Wezel Zomert’. “We proberen opnieuw uit te pakken met nieuwe en verrassende activiteiten”, zegt voorzitter Bart Lauryssen. “Daarom zijn we ook blij dat er weer nieuwe handelaars hebben besloten om mee te doen. We voorzien ook de nodige randanimatie zoals optredens van Endless Road, Time Out, Koninklijke Harmonie Takjes worden Boomen en Harmonieorkest Vrije Verenigde Vrienden uit Schilde. Over het hele traject van de Wijnegemsesteenweg en de Kerkstraat zullen er ook nog verrassingsacts zijn. We hebben ook nog een modeshow. De kinderen kunnen genieten van de kermis en allerlei kinderanimatie.” 

 De Dorpsdag start om 17 uur en krijgt om 23 uur een feestelijke apotheose met een spetterend vuurwerk. Onmiddellijk daarna start het ‘s GRAVENbal’ met DJ Kurt Verheyen.

Op zondag staat dan de 66ste wielerwedstrijd voor eliterenners zonder contract en de Beloften Cycling Vlaanderen. De omloop gaat door de Kerkstraat, Moerstraat, Dreef van Zonnebos, Sint-Jobsesteenweg en de Kerkstraat. De start is voorzien om 15 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.