Vrije basisschool van Messelbroek heeft het best gefietst tijdens de verkeersdagen

De Basisschool van Messelbroek krijgt de wisselbeker van burgemeester Manu Claes.
Tom Van de Weyer De Basisschool van Messelbroek krijgt de wisselbeker van burgemeester Manu Claes.

De vrije basisschool van Messelbroek heeft dit jaar de beste scores gehaald tijdens de verkeersdagen. Ze mogen de wisselbeker meenemen. Ook de prijs voor de beste klas ging naar de school van Messelbroek.

Tijdens de verkeersdagen hebben de leerlingen van de derde graad uit Scherpenheuvel-Zichem een behendigheidsparcours afgelegd en een fietsexamen. Hierin werden hun basisvaardigheden in het verkeer getest. De leerlingen met de hoogste score kregen een fietslicht, rugzak of helm cadeau van burgemeester Manu Claes (CD&V). 

Staf Janssens uit Scherpenheuvel haalde de hoogste score van allemaal. Hij kreeg een fiets van Chris en Jonathan Ceusters van DVV Verzekeringen.

De verkeersdagen worden ingericht door de stad in samenwerking met de preventie- en verkeersdienst en de politiezone Demerdal-DSZ.

De top vijf in het individuele klassement: Hannes Brabant, winnaar Staf Janssens met zijn nieuwe fiets, Daan Verbeke, Alixe Persoons en Stien Creces.
Tom Van de Weyer De top vijf in het individuele klassement: Hannes Brabant, winnaar Staf Janssens met zijn nieuwe fiets, Daan Verbeke, Alixe Persoons en Stien Creces.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.