Gemeente zit niet achter promotie voor groepsaankoop

De gemeente Scherpenheuvel-Zichem schept duidelijkheid over een brief die bij bewoners wordt rondgedeeld over groepsaankoop voor elektriciteit en aardgas. “Dit is geen actie van ons, maar van een privébedrijf uit Luik”, klinkt het in een verklaring op de website en de Facebookpagina van de gemeente. “Onze inwoners krijgen de indruk dat het initiatief komt van Scherpenheuvel-Zichem of een andere overheid, maar dat is niet zo. Momenteel houden wij geen samenaankoop van aardgas en elektriciteit.”

Een communicatie van de overheid bevat steeds het logo van die instantie en het moet ook vermeld staan op de website van die instantie. Dat is hier niet het geval. Mensen die toch zouden ingeschreven hebben op de brief, wordt aangeraden contact te nemen met het woonloket Wonen aan de Demer, tijdens de openingsuren van het stadhuis. De provincie Vlaams-Brabant organiseert momenteel wel een groepsaankoop voor dakisolatie, muurisolatie, ramen en zonnepanelen. Meer info is te vinden op www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.