Dame aangereden door wagen, politie zoekt getuigen

De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis
Bollen De dame werd overgebracht naar het ziekenhuis

Dinsdagnamiddag rond 17.30 uur kwam het op de August Nihoulstraat in Scherpenheuvel-Zichem tot een aanrijding tussen een voetgangster en een wagen. De voetgangster, een 28-jarige vrouw uit Scherpenheuvel-Zichem, was net de rijbaan overgestoken via het zebrapad tegenover de parking van Den Egger. Daar werd ze door een wagen, die uit de richting van het centrum kwam, aangereden. Ze werd vermoedelijk geraakt door een zijspiegel. De vrouw kwam ten val en werd overgebracht naar het algemeen ziekenhuis in Diest. Het aanrijdend voertuig reed verder zonder dat de bestuurder zich kenbaar maakte.

Uit het onderzoek, dat door de lokale politie Demerdal gevoerd wordt, blijkt dat er meerdere getuigen moeten zijn van deze feiten. Camerabeelden uit de omgeving bevestigen dat er op dat tijdstip vrij veel voertuigen de plaats van de feiten gepasseerd zijn. Politie vraagt aan de personen die op één of andere manier getuige waren van de aanrijding zich dringend kenbaar te maken en contact op te nemen met de lokale politie Demerdal op het nummer 013-350.500.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.