Conny Valvekens zamelt geld in voor Levensruimte

Conny Valvekens en Veronique Caes van Den Keizer bij de inzameldoos.
Tom Van De Weyer Conny Valvekens en Veronique Caes van Den Keizer bij de inzameldoos.
De doos van De Warmste Week staat nog tot en met maandag in café Den Keizer in de Basilieklaan 5, bij dierenarts Nancy Cuyvers en in de speelkanTien in Diest.

"Klanten kunnen een gift doen voor mijn kerstproject", zegt Conny Valvekens. Ze is vrijwilligster bij Huize Levensruimte in Averbode. Die vzw vangt kinderen en jongeren uit probleemgezinnen op. "Ik heb een aantal jongeren onder mijn hoede, en zou hen graag een mooie kerst bieden. Dat verdienen ze, want ze hebben me onlangs geholpen om voor de jongste bewoners speelgoed in te zamelen. Op 21 december houden we ons jaarlijks kerstfeest, en dan krijgen ze een cadeaubon om eens iets moois voor zichzelf te kopen."


De voorbije weken heeft de doos bij verschillende winkeliers gestaan. Mensen kunnen nog tot 21 december een gift doen. Handelaars uit de gemeente die de doos graag enkele dagen in hun zaak willen plaatsen, kunnen contact opnemen met Conny via haar Facebook. Daar kan je ook volgen waar de doos nog staat. Het is trouwens niet de enige manier om geld te schenken aan Levensruimte. Op zaterdag 25 november staat Conny op de markt om cake te verkopen.


(VDWT)