250 euro voor vzw Huize Sint-Vincentius

Allessia Claes
Repro Bollen Allessia Claes

De N-VA afdeling van Scherpenheuvel-Zichem steunt de Warmste Week en schenkt een bedrag van 250 euro aan de vzw Huize Sint-Vincentius, beter gekend als de voedselbank.

“Onze partij doet jaarlijks mee aan deze actie, maar dit jaar mochten de N-VA-afdelingen zelf een goed doel uitkiezen. Wij kozen voor een lokale vereniging met een warm hart voor mensen die een extraatje nodig hebben”, stelt afdelingsvoorzitter Benny Vangelder. “Daarom is de keuze gevallen voor vzw Huize Sint Vincentius, want tijdens deze eindejaarsperiode kunnen zij allicht een duwtje in de rug gebruiken.”

“Vanuit onze afdeling is er een sterk sociaal engagement, en met de warmste week, en de feestdagen die eraan komen, kan onze steun op sommige feesttafels voor dat extraatje zorgen”, aldus gemeenteraadslid Alessia Claes. Als Vlaams Parlementslid geeft zij eveneens steun.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.