Theater aan Twater strikt Air Elegance

Air Elegance, bekend van de laatste editie van Belgium's Got Talent, zal dit jaar te zien zijn op Theater aan Twater in Boom. Dat hebben de organisatoren van vzw Kaaimannen bevestigd.

Air Elegance is het project van Pauline Van Caillie uit Schelle en Oona De Cleyn uit Deurne. Tijdens de jongste editie van Belgium's Got Takent maakten de meisjes zo veel indruk met hun emotionele luchtacrobatie dat ze het tot in de finale van de talentenjacht schopten. Na afloop van het programma maakte Pauline al bekend dat 2017 een jaar zou worden met meer én grotere optredens. Met hun plaats op Theater aan Twater, een van de meest succesvolle theaterfestivals van het land, wordt die belofte al een stukje ingelost.

Straffe naam

Naast Air Elegance wist de vzw Kaaimannen nog een andere straffe naam te strikken: André-Leo, een Mechels-Frans duo dat in het verleden al met Cirque du Soleil optrad en brons behaalde op het Festival Mondial du Cirque de Demain, de Olympische Spelen voor circustalent. Eerder was al bekend dat ook het Spaans-Argentijnse Grupo Puja! naar Boom zal afzakken.

Theater aan Twater vindt dit jaar plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni. Tickets voor het festival kosten 4 euro in voorverkoop en zijn te bestellen via de website www.kaaimannen.be. (BCOR)

Air Elegance was eerder al te zien in Belgium's Got Talent.
Belgium's Got Talent Air Elegance was eerder al te zien in Belgium's Got Talent.