Elke Bogaerts nieuwe voorzitter van N-VA Schelle

Voorzitter Elke Bogaerts en ondervoorzitter Danny Schoonderwoert.
RV Voorzitter Elke Bogaerts en ondervoorzitter Danny Schoonderwoert.

De Schelse afdeling van N-VA heeft een nieuwe bestuursploeg gekozen. Elke Bogaerts (41) werd aangeduid als voorzitter. Bogaerts studeerde Politieke en Sociale Wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen en zette vorig jaar de stap naar de politiek. Zij moet een nieuw hoofdstuk inluiden voor de afdeling, na een bewogen 2018. De partij zag een aantal mandatarissen opstappen en verloor een zetel in de gemeenteraad.

“Vorig jaar was zeker geen gemakkelijke periode voor N-VA Schelle”, erkent Bogaerts. “Met onze nieuwe bestuursploeg kijken we terug vooruit en werken we verder in de richting die we de afgelopen maanden waren ingeslagen. Hierbij wil ik graag mijn voorganger Stijn Cools bedanken. Stijn wist als ‘crisismanager’ de partij terug op de rails te zetten.”

Danny Schoonderwoert zal Elke Bogaerts bijstaan als ondervoorzitter. Koen Vaerten, Chantal Jacobs, Stijn Cools, Rita Jacobs en Wietse Robbroeckx waren als gemeenteraadslid al verzekerd van een plekje in het afdelingsbestuur. Verder bestaat de bestuursploeg nog uit Elien Van Breedam, Walter Lembrechts, Nathan De Strycker, Warre Mets, Marc Mylle en Johan De Strycker.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.