Sarah Menheere genoot met volle teugen van haar tweedaagse op het Filmfestival van Cannes
Volledig scherm
Sarah Menheere genoot met volle teugen van haar tweedaagse op het Filmfestival van Cannes © rv

Sarah Menheere tekende voorbije weekend present op Filmfestival van Cannes: “Deze nominatie was kers op de taart in mijn tekencarrière”

Het Filmfestival van Cannes, dan gaan bij de meesten onder ons de oren en ogen een beetje verder open. Iedereen is benieuwd naar de nieuwste films of de strafste outfits van de bekendste acteurs en regisseurs ter wereld. Maar ook de minder bekende ‘sterren’ krijgen aandacht in het zuiden van Frankrijk. Zo mocht de Herenthoutse Sarah Menheere dit weekend haar opwachting maken op de rode loper in Cannes. Sarah werkt ondertussen al een tiental jaar fulltime als tekenares bij verschillende animatiefilms.

  1. Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)
    Jobat

    Van bruto naar netto: dit sta je af (en zo houd je wat meer loon over)

    Wanneer je je loonbrief onder de loep neemt, merk je daar in eerste instantie waarschijnlijk een aardig bedrag op. Wat daar onderaan als nettoloon nog van rest -en dus uiteindelijk op je rekening belandt- is helaas een stuk minder. Dit kan wel eens tot teleurstelling leiden. Werkgevers zullen bij loononderhandelingen immers steeds brutobedragen hanteren. Jobat.be onderzocht wat er precies met je loon gebeurt bij de omzetting van bruto naar netto, en waar dat geld naartoe vloeit.