S-Plus sluit kersttornooi af met bekeruitreiking

De winnaars van het kersttornooi van S-Plus Rumst
rv De winnaars van het kersttornooi van S-Plus Rumst
De kaartclub van S-Plus Rumst, dat is de seniorenvereniging van de Socialistische Mutualiteiten, heeft het jaarlijkse kersttornooi afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking.

“Gemeenteraadslid Christine Jacobs mocht haar beker overhandigen aan clubkampioen Jurgen Deckers. Hij haalde het goud voor Michel Van Dyck, die met een sterke inhaalbeweging nipt Bianca Marivoet en Rachel Wouters overklaste. Walter De Pauw stond als vijfde man op het podium, met 775 slagen”, zegt wedstrijdcommissaris Augustijn Buelens.

De vele andere kaarters stonden erbij en keken ernaar, want zij kwamen telkens enkele slagen te kort om te scoren. Nu gaan we allemaal genieten van de feestdagen, het geplande paastornooi start op maandag 21 januari 2020 in het Volkshuis van Rumst om 13 uur. Alle kaartliefhebbers, ook niet-leden van S-Plus, zijn welkom om deel te nemen.”
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.