Cineklub-Rumst toont 50 jaar oude foto's tijdens fotosalon

De leden van de Koninklijke Cineklub-Rumst tonen hun werk tijdens het 53ste fotosalon.
RV De leden van de Koninklijke Cineklub-Rumst tonen hun werk tijdens het 53ste fotosalon.
De Koninklijke Cineklub-Rumst organiseert voor het 53ste jaar op rij een ‘fotosalon’. Ook nu weer wordt het werk van de leden 2 weekends lang tentoongesteld, bijzonder is een reeks 50 jaar oude foto’s.

“Exact 50 jaar geleden, in 1969, maakte onze club een grote diareeks over de gemeente Rumst. Het bestuur, de nijverheid, de verenigingen, monumenten en meer kwamen aan bod. Nu een halve eeuw later maakten we een kleine selectie uit die beelden van toen. Ze geven ons een mooi beeld van hoe onze gemeente er 50 jaar geleden uitzag. We projecteren de foto’s tijdens ons fotosalon”, zegt voorzitter van Cineklub-Rumst Augustijn Buelens.

Voor de 53ste editie blijft de club trouw aan de locatie: het fotosalon vindt opnieuw plaats in zaal Nete van het Home Van der Taelen in de Visserstraat 85 in Rumst. “We openen de deuren officieel op zaterdag 28 september om 15 uur, je kan de expo bezoeken tot 21 uur. Op zondag 29 september en zaterdag 5 oktober is het salon telkens open van 10 tot 21 uur, op zondag 6 oktober van 10 tot 18 uur. Iedereen is welkom, de inkom is gratis.” 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.