YouTubefenomeen speelt metalcovers op piano bij Piano’s Maene

YouTubefenomeen Viktoriya Yermolyeva komt op 1 september optreden bij Piano’s Maene in Ruiselede. De naam van de Oekraïnse zegt je misschien weinig, maar haar rock- en metalcovers op piano gooien hoge ogen op het internet.
De Oekraïnse Vika Yermolyeva komt naar Ruiselede.
Youtube De Oekraïnse Vika Yermolyeva komt naar Ruiselede.

De covers van Yermolyeva (41) werden al miljoenen keren bekeken op YouTube en ze heeft meer dan negentigduizend volgers op Facebook. Op 1 september kun je haar live aan het werk zien in Ruiselede. “Vorig jaar bracht ze al eens een bezoek aan ons en toen speelde ze een paar nummers op verschillende piano’s”, zegt Stefaan Vanfleteren van Piano’s Maene. “Onlangs kwam ze de nieuwe Chris Maene Straight Strung vleugel testen en meteen besloot ze een volledig concert in te plannen. We zijn trots haar terug te mogen verwelkomen.”

‘Vika’ werd geboren op 2 november 1978 in Kiev en studeerde er piano aan de Tchaikovsky Muziek Academie. Sinds 2008 ligt haar focus op rock- en metalcovers. Ze brengt een brede waaier van rock- en metalnummers, gaande van Highway to Hell van AC/DC tot Stairway to Heaven van Led Zeppelin, maar ook Queen, Muse, David Bowie, System of a Down, Alice Cooper, The Cure, Nine Inch Nails en Metallica passeren de revue.

Tickets kosten vijftien euro en zijn te bestellen op de website van Piano’s Maene. Het optreden start om 20 uur.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.