Toneel voor het goede doel in Zaal voor Sport en Spel

Speranza

Broederlijk Delen en OKRA Ruiselede organiseren op zondag 31 maart een toneelvoorstelling voor het goede doel in Zaal voor Sport en Spel in Ruiselede. Het reizende theatergezelschap Speranza brengt er het stuk ‘Ingebroken’ op de planken. De opbrengst van de voorstelling gaat via Broederlijk Delen naar het verbeteren van de omstandigheden van de boeren in Guatemala. 

Het toneelstuk gaat over een gepensioneerde wiskundeleraar die alleen in zijn ouderlijke huis woont. Er wordt plots ingebroken en de man weet de dief te klissen, maar belt de politie niet. De inbreker wordt al snel een psychologische speelbal in handen van de eenzaat. 

De voorstelling start om 14.30 uur. Kaarten zijn te verkrijgen in het parochiaal secretariaat, bij het OKRA bestuur en bij de medewerkers van Broederlijk Delen. Volwassenen betalen tien euro, kinderen tot 12 jaar vijf euro. Na de voorstelling kun je genieten van een kopje koffie en taart.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.