Gemeente zoekt nieuwe concessiehouder voor ‘t Fonteintje

Er wordt een nieuwe concessiehouder gezocht voor ‘t Fonteintje
Gruyaert Er wordt een nieuwe concessiehouder gezocht voor ‘t Fonteintje
Het gemeentebestuur is op zoek naar een nieuwe concessiehouder voor het cafetaria van polyvalente zaal Polenplein. De vorige uitbaatster nam onlangs afscheid van het café wegens gezondheidsredenen.

Al sinds 2011 stond Linda Van Colen achter de toog van ‘t Fonteintje. “Met spijt in het hart hebben we afscheid moeten nemen van Linda”, reageert cultuurschepen Ilse Volcke (RKD). “Het zou fantastisch zijn geweest zijn als we de overgang naar de nieuwbouw (de gemeente heeft zoals bekend plannen voor de bouw van een nieuw cultuurcomplex op de huidige site, al zullen de werken pas voor binnen een paar jaar zijn - red.) hadden kunnen maken met Linda, maar ze sukkelde al langer met haar gezondheid. Daar maakte ze ook geen geheim van. Hopelijk vinden we een geschikte kandidaat met dezelfde gedrevenheid en passie.” 

Het cafetaria is ondertussen veertien dagen gesloten. Kandidaat-concessiehouders kunnen zich melden via info@ruiselede.be. De nieuwe concessieovereenkomst wordt uitgeschreven voor een periode van drie jaar. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.