34-jarige dood aangetroffen in bestelwagen in Ruiselede: man stierf toen hij autobatterij zelf wou opladen

De bestelwagen waarin de jongeman werd gevonden.
Alexander Haezebrouck De bestelwagen waarin de jongeman werd gevonden.
De politie heeft in Ruiselede een 34-jarige man dood aangetroffen in een bestelwagen. Volgens de wetsdokter stierf de man na het inademen van uitlaatgassen. Die kwamen uit een toestel waarmee hij zijn autobatterij wou opladen.

De politie ging zondag rond de middag kijken naar de witte bestelwagen die op een graskant langs de Aalterstraat in Ruiselede geparkeerd stond. Daar troffen de agenten het lichaam van een 34-jarige man uit Aalter aan. Hoe hij om het leven was gekomen, was eerst een raadsel, er waren geen uitwendige verwondingen te zien. Na onderzoek van de politie en de wetsdokter blijkt dat de jongeman na een nachtje uitgaan zelf een platte autobatterij wou opladen. Het toestel dat hij daarvoor gebruikte, produceerde uitlaatgassen. De man zou gestorven zijn door het inademen van die gassen. 

De bestelwagen waarin de jongeman werd gevonden.
Alexander Haezebrouck De bestelwagen waarin de jongeman werd gevonden.4 reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


 • Kris Cappon

  @luca Vermoedelijk gebruikte hij een stroomgroep( stroom opwekker) aangedreven door benzinemotor..dat is voorlopig wat ik er zou uitmaken in artikel

 • Bob(Robert) Bruyland

  Toestel met uitlaatgassen kan enkel een elektrogroep zijn op benzine/diesel.Dit is een toestel dat veel op werven gebruikt word,om elktriciteit op te wekken voor machienes en verlichting.Een open batterij kan tijdens de lading waterstof produceren(bubbels),wat giftig en licht ontplofbaar is.

 • Wim ELBERS

  Ik ben (ook) geen burgerlijk ingenieur, maar mij moet men eens uitleggen hoe zoiets mogelijk is. Dit is het vreemdste bericht ooit.

 • luca vaccino

  hoe kan dat nu leg het eens uit zodat er niet meer doden vallen,