Vleminckx horeca services is overgenomen door Agora Culinair Vleesboerke

Vleminckx Rotselaar is overgenomen
vertommen Vleminckx Rotselaar is overgenomen
Vleminckx horeca services, het bedrijf gelegen op het industrieterrein aan de Stationsstraat in Rotselaar, is overgenomen door Agora Culinair Vleesboerke uit Herentals. Door het faillissement van het bedrijf uit Rotselaar liepen er gisteren volop onderhandelingen met overnemers. 

Agora Culinair Vleesboerke uit Herentals neemt Vleminckx horeca services uit Rotselaar over. De horeca-groothandel biedt al meer dan 40 jaar een uitgebreid gamma kwaliteitsartikelen voor de professionele horecazaak. Ook Vleminckx horeca services verkoopt en verdeelt kwalitatieve voedingsproducten voor onder meer Horeca-klanten. Bij het bedrijf uit Rotselaar werken een dertigtal personeelsleden en de helft daarvan mag na de overname blijven aan dezelfde voorwaarden. Vleminckx levert onder meer in de regio’s Leuven, Aarschot, Keerbergen en Tienen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.