Nieuw appartement bezoeken doe je voortaan vanuit de lucht

De Sky-Watch heft kopers tot op een hoogte van 50 meter om de werf te overschouwen.
RV De Sky-Watch heft kopers tot op een hoogte van 50 meter om de werf te overschouwen.
De werf van project Zilverwit in het centrum van Rotselaar kan je volgende week zaterdag vanuit de lucht bezoeken. De projectontwikkelaar installeert er dan een Sky-Watch, een kraanlift voor meerdere personen, om het project vanop 50 meter hoogte te overschouwen. 

“Eén van de belangrijkste troeven van dit project zijn de adembenemende zichten op groen. Wij willen dit echt in de kijker zetten en voorzien daarom een Sky-Watch tijdens de opendeurdag. Het is een uniek platform waarbij we onze bezoekers naar een hoogte hijsen,” vertelt Tim Sablon, procesmanager bij Van Roey Vastgoed. “Onder professioneel toezicht laten we de gasten genieten van het prachtige uitzicht over het groen, vergelijkbaar met het uitzicht vanuit de appartementen. De adrenaline zal gegarandeerd door je lichaam gieren als je nog wat hoger vanop 50 meter een fenomenaal uitzicht krijgt over Rotselaar en de aangrenzende gemeenten,” besluit Sablon. De ‘skyline’ van de Rotselaarse dorpskern is de afgelopen weken licht hertekend. De site van de voormalige wasserij Zilverwit en het vroegere gebouw van de buitenschoolse kinderopvang Stekelbees gingen allen onder de sloophamer. Binnen twee jaar verrijzen er 42 appartementen in een eerste fase. In een tweede fase komen er nog eens 51 assisentiewoningen op de plek waar vroeger de wasserij was. Het complex krijgt ook een ondergrondse parking. Wie het project vanuit de lucht wil bezoeken, is zaterdag 5 oktober welkom van 11 tot 16 uur op de opendeurdag. 

Op de site in het centrum komt een nieuw appartementencomplex. De afbraakwerken zijn gestart.
vertommen Op de site in het centrum komt een nieuw appartementencomplex. De afbraakwerken zijn gestart.
Zo zal project Zilverwit er moeten gaan uitzien.
Vertommen Zo zal project Zilverwit er moeten gaan uitzien.Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.