Man komt om het leven op E314 in Rotselaar

Over het lichaam werd een tent geplaatst.
Kim Aerts Over het lichaam werd een tent geplaatst.
Bij een ongeluk tussen drie auto’s is gisterenavond omstreeks half tien een man om het leven gekomen op de E314, net voor de snelwegparking in Rotselaar richting Lummen. Het dodelijke slachtoffer was vermoedelijk de bestuurder van een witte bestelwagen. 

De camionette tolde bijna 180 graden om zijn as en kwam tot stilstand tegen de vangrail. De andere twee wagens belandden op de linkerrijstrook en de pechstrook. Het Leuvense parket stuurde een verkeersdeskundige ter plaatse. Door het ongeval was urenlang maar een rijstrook beschikbaar. 

De brandweer in Leuven zorgde voor signalisatie tijdens de vaststellingen. De drie wagens moesten getakeld worden. De toestand van de andere slachtoffers is nog onduidelijk.  

De bestelwagen links. Rechts kwam de andere wagen tot stilstand.
Kim Aerts De bestelwagen links. Rechts kwam de andere wagen tot stilstand.
De andere auto kwam op de linkerrijstrook tot stilstand.
Kim Aerts De andere auto kwam op de linkerrijstrook tot stilstand.1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Desire VD Goede

    Daar moet je stalen zenuwen hebben. Als je al 130 rijdt, zitten er constant bumperklevers je aan te manen nog sneller te rijden, en op het linkerrijvak zitten vrachtwagens tegen 100 te bollen, dus invoegen is geen optie.