Komen Eten-deelneemster moet zes maanden naar de cel

Inge B. in haar zaak die ondertussen op de fles ging.
Kristien Bollen Inge B. in haar zaak die ondertussen op de fles ging.
Inge B. (39) uit Wezemaal is veroordeeld tot zes maanden cel omdat ze een leasingauto verkocht die niet haar eigendom was. B. is onder meer bekend van het VIER-programma Komen Eten en was ooit nog finaliste van Misses Globe Belgium.

Inge B. sloot als zaakvoerster op 5 augustus 2014 een rentingovereenkomst af voor een leasingwagen BMW X1. Een maand voor haar zaak Bodyweight Control op 10 maart 2016 failliet werd verklaard, verkocht ze de wagen door in plaats van hem in te leveren. De gewezen miss bekende de feiten tijdens haar verhoor, maar kwam niet opdagen op de correctionele rechtbank in Leuven. De rechter achtte de feiten bewezen en veroordeelde B. tot zes maanden cel en een geldboete van 600 euro. De straf is voor de helft met uitstel. De dertiger moet ook een schadevergoeding van 14.338 euro ophoesten en nog eens 750 euro advocatenkosten aan de tegenpartij terugbetalen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.