Kleuters van De Rank vieren einde ‘kleutercarrière’ met eerste overnachting

De kleuters van basisschool De Rank met leerkrachten Kirsten en Liliane
Vertommen De kleuters van basisschool De Rank met leerkrachten Kirsten en Liliane
Voor de kleuters van de Vrije Basisschool De Rank in Wezemaal was het dinsdag een speciale dag. Ze vierden immers het einde van hun ‘kleutercarrière’ en gingen voor het eerst een nacht weg van huis. Spannend, zowel voor de kleuters, als voor de leerkrachten én ouders. 

Naar jaarlijkse gewoonte vertrokken de kinderen van de laatste kleuterklas dinsdag met hun rugzakjes naar de nabij gelegen terreinen van Chiro Wezemaal. Ze maakten een wandeling, aten er spaghetti, speelden een avondspel en organiseerden een kampvuurtje. ‘s Avonds sliepen ze op veldbedjes of luchtmatrassen. Dit jaar gingen er 32 kleuters mee, samen met een heel team leerkrachten en vrijwilligers. 

De kleuters hadden er alvast veel zin in. Ze toonden maar al te graag hun zelfgemaakte T-shirts. “Wij gaan kamperen, lang opblijven en veel chips eten”, klonk het bij de 6-jarigen. Als dat maar goed komt. 

De kleuters aan het kampvuurtje
Foto rv De kleuters aan het kampvuurtjeReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.