Gratis vervoer voor mindermobielen naar stemlokaal

De Minder Mobielen Centrale en de Dienst Aangepast Vervoer van de gemeente Rotselaar brengen wie moeilijk te been is en geen vervoer heeft op zondag 14 oktober gratis naar de stembus. 

Personen met een handicap en rusthuisbewoners kunnen op de verkiezingsdag kosteloos een beroep doen op de Minder Mobielen Centrale. De verplaatsing van en naar het stemlokaal dient wel een week vooraf bij het Lokaal Dienstencentrum ‘Oude Pastorie’ (016/61.63.80) te worden aangevraagd. Rolstoelgebruikers kunnen op de verkiezingsdag een beroep doen op de Dienst Aangepast Vervoer (DAV). Deze dienst pikt de gebruiker op aan huis met een aangepast voertuig. Ook hier geldt tijdig inschrijven. Dat kan via 016/20.53.83 of via www.vzwmobiel.be.

Minder Mobielen centrale
RV Minder Mobielen centraleReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.