Expo van Rotselaarse foto’s in bezoekerscentrum van de Hagelandse Wijn

Maurice Heymbeeck stelt zijn expo ‘Pure Solo’ voor
Vertommen Maurice Heymbeeck stelt zijn expo ‘Pure Solo’ voor
Maurice Heymbeeck uit Werchter selecteert uit zijn Rotselaarse foto’s de expo ‘Pure Solo’. Een reeks onbewerkte natuurfoto’s van prachten uit Rotselaar.

“Ik ga regelmatig op stap in Rotselaar en ik vind dat de mens teveel voorbij loopt aan de gewone dingen. Je passeert maar en kijkt niet. Vanuit dat idee ben ik foto’s beginnen nemen. Het is de eerste keer dat ik mijn onbewerkte foto’s alleen voorstel, vandaar ook de naam Pure Solo”, zegt Maurice. De foto’s zijn gedrukt op canvassen. 

De expo zal te zien zijn van 30 mei tot en met 31 augustus in het bezoekerscentrum van de Hagelandse Wijn in Wezemaal. De expositie is gratis en open voor het publiek dinsdag tot en met vrijdag van 13 uur tot 17 uur en zaterdagen, zon- en feestdagen van 14 uur tot 18 uur. 

Tip: er werden enkele genummerde uitnodigingen verstuurd naar de inwoners. Wie die meeneemt naar de expositie, maakt kans om een kunstwerk te winnen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.