Zeventien Pajotse ondernemers lanceren met Pajottenland+ een zomerspaarkaart

Enkele van de handelaars die de handen in elkaar slaan voor een zomerspaarkaart.
Pajottenland+ Enkele van de handelaars die de handen in elkaar slaan voor een zomerspaarkaart.
Pajottenland+ lanceert een spaarkaart die klanten kunnen invullen bij Pajotse ondernemers die het merk Pajottenland gebruiken. In totaal nemen zeventien ondernemers deel aan de actie. Klanten maken kans op een leuke koeltas waarin een streekproduct te vinden is.

“Met de zomerspaaractie kan je van 1 juli tot en met 30 september zegeltjes verzamelen bij 17 verschillende merkgebruikers van het Pajottenland,” vertelt Kristien Snoeck van KNC Vollezele. “Met een volle spaarkaart ga je naar een deelnemende merkgebruiker en ontvang je een koeltas met streekproduct.” De Pajotse ondernemers willen met dit initiatief de lokale economie een boost geven en anderzijds iets teruggeven aan de mensen die ondanks Covid-19 de lokale handelaars niet vergeten zijn.

Meer informatie is terug te vinden via www.pajottenland.be.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.