Vrijwilligers starten woensdagnamiddag met verdeling mondmaskers in Roosdaal

Gemeentepersoneel ging dinsdag aan de slag met het verdelen van de mondmaskers over de enveloppen per woning. Vrijwilligers zullen die vanaf woensdagnamiddag bussen.
Gemeente Roosdaal Gemeentepersoneel ging dinsdag aan de slag met het verdelen van de mondmaskers over de enveloppen per woning. Vrijwilligers zullen die vanaf woensdagnamiddag bussen.
Vrijwilligers starten deze namiddag met het verdelen van de mondmaskers onder de inwoners van Roosdaal. Gemeentepersoneel is al twee dagen aan de slag met het juiste aantal maskers per woning in enveloppen te steken.

“Gisteren maakten personeel al een groot deel van de enveloppen klaar”, liet de gemeente woensdag op Facebook weten. “Deze voormiddag worden de laatste enveloppen gevuld.” De maskers zelf, die via Think Pink werden aangekocht, werden maandag en dinsdag door het gemeentepersoneel opgehaald in Brugge. Maandag ging het al om een lading van 9.800 maskers. “Vanaf deze namiddag gaat een grote groep vrijwilligers op stap om de mondmaskers in de brievenbussen te verdelen.”

Een lading enveloppen met mondmaskers die klaar stond om verdeeld te worden
Gemeente Roosdaal Een lading enveloppen met mondmaskers die klaar stond om verdeeld te wordenReacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.