Vanavond tweede Roosdaal Zomert met De Ark van Noë en Wijsneus

De eerste avond van Roosdaal Zomert werd vorige week uitbundig op gang getrapt.
Mozkito De eerste avond van Roosdaal Zomert werd vorige week uitbundig op gang getrapt.
Aan GC Het Koetshuis gaat vanavond het tweede luik van Roosdaal Zomert door, naar aanleiding van 11 juli in het kader van de Vlaamse feestdag. Niet een, maar twee Nederlandstalige artiesten zullen vanavond het beste van zichzelf geven. De jongens en meisjes van KLJ Strijtem zijn gastheren en -vrouwen van dienst.

Roosdaal Zomert wordt vanavond om 20 uur afgetrapt door De Ark van Noë. De jonge Ninoofse singer-songwriter Victor Schollaert zal met zijn muzikaal project zelfgeschreven kleinkunstnummer brengen. Hij staat alleen met zijn piano op het podium. In augustus neemt de Ninovieter deel aan de halve finale van de Nekkawedstrijd.

Wijsneus, een jong Belgisch collectief, neemt je vanaf 21.30 uur mee op een eigenzinnige en muzikale tocht. Voor de videoclip van ‘Liever Lui dan Moe’, dat in maart gepubliceerd werd, konden ze acteur Stefaan Degand strikken.

De jongens en meisjes van KLJ Strijtem serveren frisse gin-tonics en gehaktballetjes terwijl ook de toog van JH Splinter geopend is voor een ruimer assortiment van dranken. Bij Eetcafé Pajot Begot kan iedereen terecht voor onder meer stoofvlees met geuze en frietjes. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.