Roosdaalse jeugdverenigingen, CD&V en Triangel Pamel schenken samen 1.398,97 euro aan AJOK

Een delegatie van Jong CD&V ging een deel van het geld in Kortrijk overhandigen
RV Een delegatie van Jong CD&V ging een deel van het geld in Kortrijk overhandigen
AJOK vzw heeft van verschillende Roosdaalse verenigingen, de meerderheidspartij en scholen samen 1.398,97 euro ontvangen via De Warmste Week. Er werden tal van activiteiten georganiseerd zoals een kerstmarkt en toneelstukjes om het geld in te zamelen.

Tijdens de Roosdaalse kerstmarkt harkten de jeugdraad, Clubhuis Joachim, Instaporkest LMK, Jeugd Rode Kruis, Chiro Amigo’s Pamel, KLJ Strijtem en JH Splinter 441,69 euro bij elkaar door plaatjes te draaien en eten en drinken te verkopen. Dat bedrag kon integraal doorgestort worden omdat de jeugdraad de kosten zoals auteursrechten en het materiaal voor zich nam. CD&V Roosdaal, waaronder bijvoorbeeld ook Jong CD&V en Vrouw & Maatschappij, kon in totaal 443 euro verzamelen.

Toneelstukjes

Tot slot werd door Triangel Pamel ook 514,28 ingezameld. Leerlingen van de lagere school brachten hiervoor toneelstukjes afgewisseld met leuke opgewekte dansliedjes tijdens het kerstfeest. Dankzij de gulle bijdrages van de ouders kon het mooie bedrag bij elkaar gebracht worden.

Het totale bedrag van 1.398,97 wordt geschonken aan AJOK vzw, wat staat voor Alle Jongeren Op Kamp. De organisatie organiseert vakantiekampen met bijzonder aandacht voor kinderen en jongeren die minder mogelijkheden krijgen om van het bestaande vrijetijdsaanbod te genieten. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.