Roosdaal Zomert sluit vanavond af met een gezellige afterwork

Vanavond gaat de laatste Roosdaal Zomert door.
Mozkito Vanavond gaat de laatste Roosdaal Zomert door.
Roosdaal Zomert sluit de zomer van 2019 af met een gezellige afterwork. Dj’s, een live saxofonist en cocktails maken het tot een gezellige boel aan het terras van JH Splinter en GC Het Koetshuis. Het jeugdhuis en Eetcafé Pajot Begot zijn naar goede gewoonte intussen ook geopend.

Zin om tijdens een chille afterwork afscheid te nemen van de zomer? Dan kan je vanaf 19 uur op en rond het terras van JH Splinter terecht voor de laatste Roosdaal Zomert van dit jaar. Des Animaux brengt de eerste zwoele beats, gevolgd door LAFOSSE die live saxofonist SAXOR meebrengt. De Bakermat, een dagbestedingscentrum van vzw Levenslust maakt heerlijke cocktails waaronder mojito, caiprinha, cosmopolitan en moscow mule. Er zullen ook alcoholvrije alternatieven aangeboden worden. Naar goede gewoonte zijn ook Eetcafé Pajot Begot en JH Splinter geopend voor een hapje en een drankje. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.