Roosdaal krijgt Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten in gebouwen Sint-Franciscus

Vanaf september krijgt de academie een nieuwe vestigingsplaats in de gebouwen van Sint-Franciscus langs de Lostraat.
Mozkito Vanaf september krijgt de academie een nieuwe vestigingsplaats in de gebouwen van Sint-Franciscus langs de Lostraat.
Vanaf 4 september zal de Academie voor Beeldende en Audiovisuele Kunsten een nieuwe vestiging openen in de gebouwen van Sint-Franciscus.

Het gemeentebestuur van Roosdaal ging graag met de academie uit Liedekerke in zee om een nieuwe vestigingsplaats op te richten. Daarvoor werd door de gemeenteraad een samenwerkingsovereenkomst goedgekeurd. Na een zoektocht belandde het college bij ‘t Winkeltje, een zijgebouw van Sint-Franciscus in Strijtem. Het gebouw is een creatieve werkhal. Iedere woensdagnamiddag wordt het voortaan verhuurd door de academie.

Kinderen van 6 tot 11 jaar

Vanaf 4 september start het nieuwe schooljaar van de academie. In de nieuwe vestigingsplaats zullen kinderen van 6 tot 11 jaar zich creatief ontplooien, onder meer tijdens lessen tekenen, schilderen, werken en klei. Inschrijven kan online via deze website.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.