Nieuw recyclagepark opent op 1 juni officieel de deuren langs Opperheilbeekweg

Op zaterdag 1 juni opent het nieuwe recyclagepark, gelegen langs de Opperheilbeekweg, zijn deuren.
Mozkito Op zaterdag 1 juni opent het nieuwe recyclagepark, gelegen langs de Opperheilbeekweg, zijn deuren.
Op zaterdag 1 juni opent het nieuwe recyclagepark van Roosdaal, gelegen langs de Opperheilbeekweg, zijn deuren.

De voorbije maanden liep de opbouw van het nieuwe containerpark op volle snelheid. In de Opperheilbeekweg, vlakbij de Ninoofsesteenweg, komt een gloednieuw recyclagepark. Intussen moesten de Roosdalenaren uitwijken naar Ternat, waar ze tijdelijk welkom waren. Maar op zaterdag 1 juni kunnen de inwoners van Roosdaal opnieuw naar hun eigen containerpark, want dan eindigt de opbouw en worden de deuren officieel geopend. “Om de werking van het recyclagepark vlotter te laten verlopen en een correcter tarief te hebben, is het recyclagepark uitgerust met een systeem dat automatisch de toegangscontrole, weging en betaling regelt”, aldus het gemeentebestuur.

Openingsuren

Het vernieuwde recyclagepark zal van dinsdag tot en met vrijdag open zijn van 14 uur tot 19 uur, zaterdag van 10 uur tot 17 uur. Het recyclagepark is enkel toegankelijk tot een kwartier vóór sluitingstijd. Het park is gesloten op zondag, maandag en alle feestdagen.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.