Gratis oldtimerparade aan WZC Onze-Lieve-Vrouw op 23 juni: gemeente breidt evenement uit met Vlaamse kermis

Op zondag 23 juni vindt er een oltimerparade plaats aan woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat.
Mozkito Op zondag 23 juni vindt er een oltimerparade plaats aan woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat.
Op zondag 23 juni vindt er een oltimerparade plaats aan woonzorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in de Gasthuisstraat. Onder meer de Retro Car Club uit Denderhoutem zal zijn oldtimers tentoonstellen.

De Retro Car Club sprong als eerste op de kar om zijn medewerking te verlenen. Op 23 juni zal de vereniging zijn mooiste auto’s showen. Het evenement wordt uitgebreid met een Vlaamse kermis. Naast de parade vindt er een rommelmarkt plaats, zijn er springkastelen, ijs- en themastandjes. Onder meer Pasar, Erfgoed Rausa en KWB werken mee aan het volksfeest. “Het woonzorgcentrum is niet langer een eiland, maar wordt een centrale ontmoetingsplaats binnen de Roosdaalse gemeenschap”, klinkt het.

Verkiezing

De parade start om 14 uur. Om 17 uur keren de auto’s terug. Om het plaatje compleet te maken, mogen de bewoners zelf de mooiste wagen verkiezen. Wie zich graag nog inschrijft voor de rommelmarkt, kan dat via inge.vanderstappen@roosdaal.be.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.