Bibliotheek Roosdaal verkoopt boeken en DVD’s voor het goede doel

Getty Images/iStockphoto
De Roosdaalse bibliotheek organiseert voor de tweede keer een boekenverkoop in het woon- en zorgcentrum Onze-Lieve-Vrouw in Pamel. De opbrengst van de verkoop gaat naar het Expertisecentrum Dementie Vlaanderen in het kader van De Warmste Week.

Heb je al jouw boeken uitgelezen en heb je geen zin om helemaal naar Antwerpen te rijden om enkele nieuwe exemplaren aan te schaffen? Dan kan je tussen 6 en 13 november terecht in het wzc Onze-Lieve-Vrouw in de Pamelse Gasthuisstraat, voor de boekenverkoop van de Roosdaalse bibliotheek. De boeken die worden aangeboden zijn afgevoerde exemplaren voor kinderen en volwassenen. Het gaat zowel om verhalende als om informatieve boeken, DVD’s voor alle leeftijden en strips. Alles mag weg aan één euro.

De boekenverkoop is geopend op donderdag (13-19 uur), vrijdag (10-15 uur), zaterdag (10-13 uur), zondag (13-17 uur), dinsdag (13-19 uur) en woensdag (13-17 uur). 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.