Verkeershinder verwacht in Peperstraat, Kegelkaai, Watermolenstraat en Broeke

Illustratiebeeld - Op verschillende plaatsen in Ronse zal er verkeershinder zijn.
Mozkito Illustratiebeeld - Op verschillende plaatsen in Ronse zal er verkeershinder zijn.
In de week van 28 januari tot en met 1 februari zal er zowel in de Peperstraat, Watermolenstraat, Kegelkaai en Broeke verkeershinder zijn.

De Peperstraat zal op maandag 28 januari vanaf 4.30 uur afgesloten zijn. Voor het nieuwbouwproject Obelisk zal een betonnen vloerplaat worden gegoten. Omdat er betonpompen en betonmixers op de parkeerstrook en de rijweg zullen worden geplaatst vanaf het postgebouw tot de hoek van de Peperstraat, zal er geen doorgang mogelijk zijn van de Peperstraat naar de Grote Markt.

De Kegelkaai en de Watermolenstraat zullen de hele week afgesloten zijn van 8.30 tot 15.30 uur, behalve op woensdag. Zowel voertuigen, fietsers als voetgangers zullen er niet door kunnen van de Sint-Pietersnieuwstraat naar de Kegelkaai. Er wordt een omleiding voorzien.

Voor de vernieuwing van de verlichtingspalen tussen de Oudestraat en de S.M. Glorieuxlaan zal er in Broeke verkeershinder zijn in de week van 28 januari tot 1 februari. Er zal telkens aan één kant van de rijweg gewerkt worden. Door middel van verkeerslichten zal er wel nog verkeer mogelijk zijn.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.