Tak breekt af op stadsparking en belandt op geparkeerde wagen

De takken vielen op een geparkeerde wagen, met blikschade als gevolg.
Lieke D'hondt De takken vielen op een geparkeerde wagen, met blikschade als gevolg.
Op de stadsparking Familia in Ronse is zondagmiddag een tak van een boom afgebroken en op een geparkeerde auto beland. De flank van de auto, het dak en de ruitenwisser geraakten beschadigd.

“Net nu ik eens hier op de parking parkeer, kom ik dit tegen”, vertelt de eigenares van de wagen. Zij was aan het werk toen haar vader de beschadigingen opmerkte. Een ploeg van de brandweer kwam ter plaatse om de gevallen takken te verzagen en op te ruimen. Omdat de boom rot bleek, besloot de brandweer om hem helemaal neer te halen. Die karwei nam enige tijd in beslag. De politie moest eerst de eigenaars van de wagens, die dicht bij de boom geparkeerd stonden, opsporen zodat zij hun auto konden verplaatsen. 
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.