Stad maakt zich klaar voor Ronse Opscène

Peter Decordier en zijn team zijn volop bezig met de opbouw van het feestterrein.
Ronny De Coster Peter Decordier en zijn team zijn volop bezig met de opbouw van het feestterrein.
Organisatiebureau Pete’s Promotions en de stad Ronse zijn momenteel druk in de weer om alles in gereedheid te brengen voor het gratis stadsfestival Ronse Opscène.

De organisatoren verwachten dat er dit jaar opnieuw tussen 15.000 en 20.000 muziekliefhebbers naar het evenement zullen komen. Het festival zal dit jaar bovendien groter zijn dan de vorige jaren, want er zal op drie podia muziek te horen zijn. Het hoofdpodium staat dit jaar op parking Portois aan de Oude Vesten. Daar zullen onder anderen Bart Peeters, Ozark Henry en Abba Gold optreden. Op de parking achter het stadhuis zullen dan weer veel jongeren vertoeven voor Mark with a K, Duup, Zwartwerk en Schorre Chef. Op de Markt komt een nieuw podium voor Vlaamse en Nederlandse artiesten zoals Gene Thomas, Jettie Pallettie, Swoop en Willy Sommers.

Kinder- en tienermarkt

Ook de allerkleinsten kunnen meevieren tijdens Ronse Opscène. Op zaterdag kunnen zij tussen 13 en 17 uur terecht op de Kleine Markt en in de Sint-Martensstraat voor de kinder- en tienermarkt. Daar zullen onder andere speelgoed, boeken en kledij verkocht worden. Er zullen tijdens de markt ook dansoptredens zijn van lokale dansgroepen op de parking achter het stadhuis. 
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.