Sint-Martensplein 2.0 is een feit

Burgemeester Dupont krijgt de eer om het lintje door te knippen.
Lieke D'hondt Burgemeester Dupont krijgt de eer om het lintje door te knippen.
Het is opnieuw gezellig vertoeven op en rond het Sint-Martensplein in de Vrijheid van Ronse. Na een periode van wegenwerken en opfrissingswerken, hebben de burgemeester en schepenen het plein opnieuw officieel geopend. Daarmee is fase twee van de werken in de Vrijheid afgerond.

Op de Kleine Markt staan de terrassen al een tijdje opnieuw buiten, maar ook rond het Sint-Martensplein mogen de horecazaken de tafels en stoelen terug bovenhalen. De terrassen liepen zaterdag al goed vol. “De Vrijheid kan nu opnieuw het bruisende centrum van de stad worden”, zegt schepen van Openbare Werken Ignace Michaux (CD&V). Hij kondigt ook aan dat de Sint-Martensstraat maandag opnieuw opengesteld wordt voor het verkeer. In de Vrijheid is nu het Albert I-park aan de beurt, de archeologen van Solva beginnen met de opgravingen in de Kapittelstraat.
Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.