Ronsenaars genieten van Ronse Winterlicht

Veel sfeer op Ronse Winterlicht 2019.
Lieke D'hondt Veel sfeer op Ronse Winterlicht 2019.
De Grote Markt van Ronse liep dit weekend vol voor Ronse Winterlicht. Gezellig samen iets eten of drinken, genieten van dansoptredens en muziek of kerstinkopen doen: het kon allemaal op de kerstmarkt.

De Ronsenaars vonden dit weekend vlot de weg naar Ronse Winterlicht. De Unie der Handelaars bracht de kerstsfeer naar de winkelstraten met levende kerstbomen, een bezoek van de Kerstman en ritjes in een huifkar. Op de Grote Markt waren het de verenigingen en handelaars die in hun chalets de bezoekers verwenden. Tussen de aankopen door konden de bezoekers ook genieten van muziek van onder meer Dixieland Streetband, Klein Muziek Brakel, KJongs en De Stroete Dweilers. Dance Lab en The Young Talents verbaasden met hun danskunsten.

Veel sfeer op Ronse Winterlicht 2019.
Lieke D'hondt Veel sfeer op Ronse Winterlicht 2019.Reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.