Ronsenaar David Vandekerkhove is nieuwe adjunct-woordvoerder van minister Diependaele

David Vandekerkhove (links) is de adjunct-woordvoerder van Vlaams minister Matthias Diependaele.
rv David Vandekerkhove (links) is de adjunct-woordvoerder van Vlaams minister Matthias Diependaele.
David Vandekerkhove, de fractieleider van N-VA in de gemeenteraad van Ronse, is voortaan ook de adjunct-woordvoerder van Vlaams minister Matthias Diependaele. “Een kans die ik niet mocht laten liggen.”

“N-VA Ronse was al tevreden dat twee partijgenoten uit de Vlaamse Ardennen een nieuw politiek mandaat hebben gekregen. Burgemeester Joris Nachtergaele uit Maarkedal vervangt Zottegemnaar Matthias Diependaele in het Vlaams parlement en Diependaele is de nieuwe Vlaamse minister van Financiën, Begroting, Wonen en Onroerend Erfgoed”, zegt Vandekerkhove. “Nu komt daar nog een vervolg op, want ik ga binnenkort aan de slag als adjunct-woordvoerder van minister Diependaele. Ik heb al ervaring als communicatiemedewerker van voormalig minister-president Geert Bourgeois en ik was tot voor kort woordvoerder van de Oost-Vlaamse N-VA-gedeputeerden. Ik heb geen moment getwijfeld toen ik telefoon kreeg van Matthias.”
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.