Nieuwe thuis gevonden voor zwaar verbrande buurtkat

De kat die zwaar verbrand is teruggevonden, heeft een nieuwe thuis gevonden.
Dierenbescherming Vlaamse Ardennen De kat die zwaar verbrand is teruggevonden, heeft een nieuwe thuis gevonden.
De Ronsese buurtkat die in juli even is verdwenen en teruggevonden werd met zware brandwonden, heeft een nieuwe thuis gevonden. Het diertje zal daar haar dagen kunnen slijten.

Het was geen prettig zicht toen buurtbewoners de poes vonden. Het dier had verschillende brandwonden en één van de pootjes was er erg aan toe. Na een wekenlang verblijf bij een dierenarts in Ronse is er nu toch enigszins goed nieuws. De kat heeft een nieuwe thuis gevonden bij een gezin. Het dier is evenwel nog niet van zijn verbanden verlost en moet nog twee keer per week naar de dierenarts voor verzorging. 

De Dierenbescherming Vlaamse Ardennen is tevreden en bedankt ook iedereen die geld gestort heeft om de medische kosten te betalen. In totaal ontving de Dierenbescherming voor de verbrande kat 570 euro via giften.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Sonja Pieters

    Arme poes. Wie zoiets kon doen niet normaal. Blij voor het katje dat ze een thuis heeft gevonden. De laatste tijd worden in Ronse wel meer poesjes vermist zoals men falco al bijna 3 weken spoorloos