Nieuw asfalt voor Ninoofsesteenweg: verkeer een maand over één rijstrook in beide richtingen

De Ninoofsesteenweg krijgt een nieuwe laag asfalt in juni.
Google Maps De Ninoofsesteenweg krijgt een nieuwe laag asfalt in juni.
De Ninoofsesteenweg in Ronse krijgt in juni nieuw asfalt. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) zal vanaf maandag 3 juni de werken laten uitvoeren. Tijdens de werken blijft verkeer in beide richtingen mogelijk.

De nieuwe top- en onderlaag in asfalt komt op de zone tussen de grens met Wallonië en de gebouwen van TMVW in Ronse. De werken zijn nodig om het wegcomfort te verbeteren. Het verkeer zal vanaf het begin van de werken tot eind juni over één rijstrook moeten voor elke rijrichting. De snelheid wordt daarom ook beperkt tot 50 kilometer per uur. De bedrijven in Schoonboeke blijven bereikbaar via Klein Frankrijk, de jeugdherberg blijft toegankelijk via de IJsmolenstraat. Fietsers kunnen op de Ninoofsesteenweg rijden aan de kant waar niet gewerkt wordt.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Bernard Aelvoet

    Goed werk van de Provincie. Eén maand geleden de belijning vernieuwd en nu affrezen voor een nieuwe asfaltlaag. Begrijpen wie kan!