Lokaal talent stelt tentoon in CC De Ververij tijdens de Week van de Amateurkunsten

Tijdens de Week van de Amateurkunsten stellen lokale kunstenaars tentoon in CC De Ververij.
Rv Tijdens de Week van de Amateurkunsten stellen lokale kunstenaars tentoon in CC De Ververij.
Cultuurcentrum De Ververij en de cultuurdienst van Ronse organiseren tijdens de Week van de Amateurkunsten (WAK) tussen 11 en 19 mei een tentoonstelling voor lokaal talent.

“Het uitgangspunt is om zoveel mogelijk artistieke vrijheid te bieden aan de deelnemers. Daarom staat er geen specifiek thema voorop en worden niet enkel schilder- of beeldhouwwerken, maar ook muziek, dans of poëzie aanvaard. De verbeelding van de deelnemer is de limiet. Deelnemers moeten wel een connectie te hebben met Ronse”, laten de organisatoren weten.

De Week van de Amateurkunsten begint al op 10 mei met een feestelijke vernissage met onder andere een pianoconcert van de Ronsese componist Adriël Cantamessi om 20 uur. Op 19 mei is er een finissage met de Urban Trail die onder meer door de tentoonstellingsruimte loopt en een optreden van Toon op Toon om 15 uur. De tentoonstelling zelf is open tussen 11 en 19 mei op woensdag, zaterdag en zondag, telkens tussen 14 en 18 uur.
Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.