Lokaal muziektalent strijdt om de publieksprijs tijdens Music Mayday

Archiefbeeld - Crêpe Brulée was vorig jaar één van de kandidaten tijdens Music Mayday.
Lieke D'hondt Archiefbeeld - Crêpe Brulée was vorig jaar één van de kandidaten tijdens Music Mayday.
Curieus Ronse en Linx+ geven op woensdag 1 mei opnieuw het podium aan lokaal talent. Tijdens de muziekwedstrijd Music Mayday strijden vier bands om de hoofdprijs: een cheque van 500 euro en een plek in het voorprogramma van het vernieuwde Ronse Opscène.

“Wij vinden het belangrijk dat lokaal artistiek talent maximaal ondersteund wordt” vertelt Curieus-voorzitter Julien Vandenhoucke. “Daarom geven we elk jaar op 1 mei het podium aan vier bands. Nadat elke band gespeeld heeft, mag het publiek stemmen op wie zij het grootste talent vindt. De winnaar gaat naar huis met de publieksprijs van 500 euro.”

In samenwerking met de Kunstacademie hebben de organisatoren uit 49 bands vier kandidaten gekozen. Karo, Kandschwar, Wildebras en The Real Architect zullen het tegen elkaar opnemen. Alles vindt plaats op het stationsplein in Ronse, vanaf 14.30 uur.




Reacties

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.